Contact

Boekingen 
Zoals is gebleken kan het orkest voor vele gelegenheden worden geboekt. Wij staan ook altijd open voor een leuke samenwerking. Bedenk wel dat een circa 35-koppig orkest de nodige ruimte vraagt (een podium van ca 6 x 9 meter). Uit respect voor onze kostbare en soms kwetsbare instrumenten worden openlucht optredens alleen aangenomen als er een overdekt podium aanwezig is. Voor een levensechte indruk, nodigen wij je graag uit om een van onze repetities op dinsdagavond (vanaf 20u) bij te wonen. 

Het City Orkest heeft bij diverse festivals, zorg- en welzijnsinstellingen, jazzclubs en bedrijfsfeesten al voor het nodige vertier gezorgd. Daarnaast wordt het orkest regelmatig benaderd voor deelname aan grotere projecten. De vergoeding wordt in onderling overleg vastgesteld. Neem voor boekingen contact op met onze secretaris via cityorkesthilversum@gmail.com.

Donateur of sponsor worden? Dat kan ook!

Al vanaf € 30,- per jaar kunt u donateur worden of vanaf € 75,- sponsor. Hiermee ondersteunt u het City Orkest onder meer met de aankoop van nieuw repertoire en bij het verzorgen van concerten. Als donateur wordt u op de hoogte gehouden over de activiteiten van het City Orkest. Bij de concerten in studio 1 van het MCO vermelden wij uw naam in het programmaboekje. Als sponsor kan uw advertentie van uw bedrijf in het programmaboekje opgenomen worden. Uw steun wordt zeer gewaardeerd!

Maak uw bijdrage over op NL64 INGB 000 423 5925 t.n.v. City Orkest te Hilversum ov.v. ‘donateur’ of ‘sponsor’ en u wordt geregistreerd en uitgenodigd voor onze concerten in het MCO.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via bovenstaande formulier of cityorkesthilversum@gmail.com.